Gemakkelijk uw AIS programmeren

Goed nieuws voor de binnenvaart en de schepen met een klasse A-transponder. Vanaf nu is het mogelijk om in WinGPS Inland uw klasse A-transponder eenvoudig te programmeren. Met een druk op de knop opent u het menu waar u onder andere uw vracht, bestemming en status gemakkelijk kunt wijzigen. Hiermee zorgt u ervoor dat u altijd de juiste gegevens uitzendt. Heeft u de WinGPS Inland al geinstalleerd? Dan kunt u gratis deze update downloaden via 'Help > Zoek naar updates'.



WinGPS Inland
Speciaal voor binnenvaart en de pleziervaart voorzien van AIS Class A transponders heeft Stentec een nieuw professioneel navigatieprogramma uitgebracht: WinGPS Inland. Met WinGPS Inland en de Inland Update Service combineert u het beste van onze eigen DKW kaarten met de gratis IENC van Nederland en de Europese overheden en heeft u altijd de nieuwste versie van zowel het programma en de kaarten.

Wij blijven hard aan de nieuwe WinGPS Inland doorontwikkelen. Zo staan onder andere radar-ondersteuning, verbruiksmeter en BICS op onze ontwikkellijst.

De WinGPS Inland is verkrijgbaar in onze online shop, onze winkel te Heeg en bij onze dealers.

Geïnteresseerd? Meer informatie vindt u hier of bel 0515 443515. Download ook onze laatste WinGPS Inland Schippershandleiding en volg daarmee de ontwikkeling.


Voordelig upgraden
Bent u in het bezit van WinGPS 5 Navigator, Pro of Voyager? Dan kunt u voordelig upgraden naar de nieuwste versie van de WinGPS Inland. U krijgt direct €200,- korting op de aanschaf van het programma.