<span style="color: white; font-size: 1px">Navigeren op uw iPad of iPhone kan nu met WinGPS Marine Plus! Deze uitgebreidere variant van de gratis WinGPS Marine bevat premium functies en is daarmee ideaal voor navigatie aan boord van uw sloep, zeiljacht, motorschip of kano.</span>
Nu beschikbaar in de App Store!

Navigeren op uw iPad en iPhone

Navigeren op uw iPad of iPhone kan nu met WinGPS Marine Plus! Deze uitgebreidere variant van de gratis WinGPS Marine bevat premium functies en is daarmee ideaal voor navigatie aan boord van uw sloep, zeiljacht, motorschip of kano.

Met WinGPS Marine + kunt u:
  • Routes uitzetten
  • AIS koppelen
  • Positie bepalen
  • Varen met Course-up modus
  • Gevaren traject opslaan
  • Afstandscirkels tonen
Extra functies zijn in ontwikkeling
Verwacht in 2021
Wij zullen de komende tijd de app WinGPS Marine Plus blijven door ontwikkelen. Eén van de eerste functies die worden toegevoegd zijn het kunnen downloaden van GRIB-bestanden om bijvoorbeeld wind en neerslag op de kaart te tonen. Ook de stromings- en getijdeninformatie is binnenkort te bekijken in WinGPS Marine Plus.

Daarnaast werken wij aan de ondersteuning van meer boordapparatuur en het toevoegen van het routenetwerk. Uiteraard kunt u deze nieuwe functies gratis als update downloaden, wanneer u WinGPS Marine Plus in uw bezit heeft.
Laat weten wat u ervan vindt
Wij horen graag wat uw bevindingen en wensen zijn voor WinGPS Marine Plus. Wilt u dit doorgeven via ons feedbackformulier?
Bepaal uw positie met deze draadloze GPS-ontvanger
Wanneer uw iPad geen optie heeft tot mobiel internet, dan heeft deze ook geen interne GPS-ontvanger. Wilt u deze iPad gebruiken voor navigatie aan boord, dan is een externe GPS-ontvanger noodzakelijk om uw positie te kunnen bepalen. Deze nieuwe Bluetooth GPS-ontvanger, de GNS 3000, is uitermate geschikt voor navigatie met WinGPS Marine op uw iPad.
Bestel nu
Met vriendelijke groet,

Team Stentec Navigation
www.stentec.com
tel: +31 (0) 515 - 443 515