WinGPS 5 en vaarkaarten upgraden

De producten die u als upgrade heeft aangeschaft installeert u op dezelfde wijze als een nieuw product. Uw huidige instellingen en bestanden (routes, trajecten, etc) blijven bewaard en worden overgenomen in de nieuwe versie. Uw oude versie van WinGPS 5 wordt overschreven met de nieuwe versie.

Uitleg: WinGPS 5 en vaarkaarten downloaden en installeren

Upgrade u naar een hogere versie van WinGPS 5? Bijvoorbeeld van WinGPS 5 Navigator naar Pro? Dan wordt de oude WinGPS 5 niet verwijderd en dient u uw instellingen en bestanden handmatig over te zetten in uw nieuwe WinGPS 5. Deze stappen worden beschreven in de uitleg back-up maken en de uitleg back-up terugzetten.