Back-up terugzetten in WinGPS 5

Het back-upbestand, dat u in WinGPS 5 heeft gemaakt en heeft opgeslagen op uw computer of een USB-stick, kunt u importeren in WinGPS 5 voor Windows zodat data zoals routes, logboeken en trajecten overgezet worden.

Alleen de onderdelen die u heeft geselecteerd bij het maken van de back-up worden overschreven bij het importeren van de back-up. De data van de andere onderdelen blijft gewoon bestaan.

• Ga in WinGPS 5 naar Bestand > Backup terugzetten...
  • Klik op Openen en zoek het back-upbestand op. Dubbelklik op het bestand om deze te selecteren en te gebruiken als back-upbestand
  • U kunt nu eventueel nog bepaalde onderdelen uitvinken zodat deze niet geïmporteerd worden
  • Klik op Backup terugzetten. U krijgt nog een waarschuwing te zien en wanneer u deze bevestigd wordt de back-up teruggezet