Gebruikersovereenkomst

WinGPS-navigatiesoftware is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel voor navigatie aan boord. Gewaarschuwd wordt om de gegevens uit het programma nooit als enige bron van informatie voor navigatie te gebruiken, maar alle beschikbare informatie uit uw omgeving hiervoor te gebruiken. Stentec Software is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van gebruik van dit programma.

Bij het opstarten van WinGPS ziet u de volgende waarschuwing:

Gebruik van dit programma en kaarten is geheel voor eigen risico. Stentec Software stelt zich niet aansprakelijk voor schade tengevolge van het gebruik ervan.

Installatie en gebruikersrechten:

Uw licentiecode voor installatie vindt u op uw Stentec-account op www.stentec.com of in de e-mail met downloadinstructies. Na installatie dienen de software en kaarten geactiveerd te worden met uw gebruikersaccount. Vaak gebeurt dit automatisch, maar bijvoorbeeld bij oude kaarten en bij WinGPS 5 volgt u de aanwijzingen op uw activatiescherm. Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam en het wachtwoord kan worden gewijzigd op www.stentec.com.

Als licentiehouder verleent Stentec Software u het recht om uw WinGPS en kaarten op twee systemen te activeren en op één systeem te gebruiken voor GPS-navigatie. Bij aankoop krijgt u een reserve activatiemogelijkheid.

Klik hier voor onze privacyverklaring en klik hier voor onze leverings- en betalingsvoorwaarden.

Deze gebruikersovereenkomst is voor het laatst gewijzigd op 8 juni 2018.