Back-up maken in WinGPS 5

U kunt in WinGPS 5 voor Windows een back-up maken van diverse onderdelen. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe computer gaat gebruiken en bepaalde data, zoals trajecten, wilt overzetten.

• Ga in WinGPS 5 naar Bestand > Backup maken...
  • Vul eventueel een andere naam in voor het bestand of laat de vooringevulde bestandsnaam staan
  • U kunt kiezen waar het bestand opgeslagen moet worden door op Openen te klikken en naar de gewenste map te navigeren. U kunt ook de standaard, vooringevulde locatie gebruiken
  • Selecteer de onderdelen die aan de back-up moeten worden toegevoegd. U kunt kiezen uit deze onderdelen:
    1. Gebruikersdatabase
      Dit onderdeel bevat uw routes, waypoints en alarmzones
    2. Trajecten
    3. Logboeken
    4. Kaartcollecties
    5. Waypointprofielen en routeprofielen

• Klik op Backup maken. U krijgt een bevestiging dat het maken van de back-up geslaagd is.

U kunt de back-up nu vinden op de locatie die tijdens deze stappen is opgegeven. Om de back-up op de andere computer te krijgen kunt u het bestand nu bijvoorbeeld kopiëren naar een USB-stick of via e-mail verzenden.