WinGPS 5 en vaarkaarten downloaden en installeren

• Open de Stentec Software Installer (ook wel Stentec Installer genoemd)
    Windows vraagt soms om toestemming voordat u verder kunt. Klik dan op 'Ja' om verder te gaan
  • Kies voor de tweede optie: Installeer software en kaarten vanaf internet en klik op Volgende
  • U dient nu in te loggen met uw Stentec-account. Wachtwoord vergeten? Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen
  • U krijgt nu een overzicht van alle door u aangeschafte software en digitale vaarkaarten te zien. Zet een vinkje voor de programma's en vaarkaarten die u wilt installeren. Wij raden u aan om ook DKW Manager aan te vinken. met de DKW Manager kunt u uw vaarkaarten in de toekomst updaten. Klik nu op Volgende.
  • In het volgende scherm klikt u weer op Volgende om de download en installatie van de gekozen producten te starten. Dit proces kan een tijdje duren.
  • Na de installatie krijgt u de vraag om terug te keren naar de startpagina. Klik op Nee om de Stentec Installer te sluiten of klik op Ja wanneer u nog meer producten wilt installeren.

WinGPS 5 en eventuele vaarkaarten zijn nu geïnstalleerd, geactiveerd en klaar voor gebruik.