WinGPS Marine voor Android

U kunt de gratis versie van WinGPS Marine voor Android eenvoudig downloaden uit de Google Play Store. Via de volgende link komt u direct bij WinGPS Marine in de Google Play Store. U kunt de app ook vinden door op uw Android-tablet- of smartphone de Google Play Store te openen en vervolgens te zoeken naar WinGPS Marine.

Google Play Store: WinGPS Marine voor Android

Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren.

Inloggen in de app
  • Wanneer u de app opent dient u in te loggen met uw Stentec-account (registreren).
    Let op: Gebruik hiervoor het Stentec-account waarmee u ook uw vaarkaarten of uitbreidingen van WinGPS Marine mee gaat aanschaffen of heeft aangeschaft.
  • WinGPS Marine zal nu op zoek gaan naar de kaartensets die gekoppeld zijn aan uw account. U kunt een vaarkaart downloaden door een kaart aan te tikken en vervolgens rechtsboven op Downloaden te tikken. U kunt dit ook later op ieder moment doen.
  • Als u een SD-kaart in uw Android-apparaat heeft, zal u nu de vraag krijgen of u deze wilt koppelen in WinGPS Marine.
  • WinGPS Marine zal nu aangeven dat er kaartbestanden gedownload moeten worden, klik op Ja om de kaartbestanden te downloaden.
Was deze uitleg behulpzaam?
0

Wanneer u de upgrade Marine of Marine Plus heeft aangeschaft, worden de bijbehorende functies automatisch ontgrendeld in de app WinGPS Marine. U hoeft dus geen nieuwe app te downloaden. Wel dient u de upgrade aan te schaffen met hetzelfde Stentec-account als waarmee u bent ingelogd in de app.

Was deze uitleg behulpzaam?
0

DKW-vaarkaarten die u in onze webshop heeft aangeschaft kunt u gemakkelijk downloaden in de WinGPS Marine voor Android app.

In WinGPS Marine voor Android:

• Open het menu door op de menu-knop linksboven in te tikken:
  • Tik op 'Kaartbeheer'
  • Veeg de pagina die nu in beeld komt naar rechts, zodat u op de pagina 'Downloadoverzicht' komt. Bovenin het scherm ziet u op welke pagina u bent
  • U ziet nu de beschikbare vaarkaarten uit uw Stentec-account. Selecteer de gewenste kaarten(sets) door de kaartnaam aan te tikken. Geselecteerde kaarten worden wit