Driver voor USB GPS-ontvanger installeren in Windows

Volg de onderstaande instructie om de drivers (stuurprogramma's) voor onder andere de BU-353, BU-353 S4 en de MR-350 te installeren. Deze drivers zijn nodig om de GPS-ontvangers te laten werken.

Let op: De BU-353 en vele andere oudere USB GPS-ontvangers worden niet meer ondersteund in Windows 8 en 10.

Drivers downloaden en installeren:

• Download de GPS Driver deze link: GPSdriver.exe downloaden
  • Koppel de USB GPS-ontvanger los van de computer
  • Start het zojuist gedownloade installatiebestand GPSdriver.exe
  • Doorloop vervolgens de stappen om de driver te installeren

De GPS-ontvanger kan vervolgens weer aangesloten worden en kan nu gekoppeld worden met WinGPS 5