Stentec Software Installer downloaden en installeren

U kunt eenvoudig de door u aangeschafte software en vaarkaarten downloaden en installeren via de Stentec Software Installer. Volg hiervoor de volgende stappen.

Stentec Software Installer downloaden
  • Download de Stentec Software Installer via deze link.
  • In sommige gevallen begint het bestand direct te downloaden. Het kan zijn dat u eerst moet aangeven wat u met het bestand wil doen, dit hangt af van uw internet-browser. Krijgt u een dergelijk venster in beeld? Kies van voor Uitvoeren
  • Na het downloaden start het installatiebestand of u kunt de installatie starten door het bestand aan te klikken. Windows vraagt u nu om toestemming voordat het programma geïnstalleerd kan worden. Kies hier voor Ja om de installatie te starten.
Stentec Software Installer installeren
  • Open het installatiebestand voor de Stentec Software Installer dat u zojuist heeft gedownload.
  • Kies de taal voor de installatie en klik op OK.
  • De komende 3 schermen kunt u gewoon op Volgende klikken
  • Nu klikt u op Installeren om de installatie te starten.
  • Wanneer de installatie klaar is, kunt u aangeven of u de Stentec Software Installer direct wilt openen. Klik vervolgens op Voltooien. De installatie is nu afgerond.