WinGPS 5 activeren

Let op: Deze stap kunt u overslaan wanneer u WinGPS 5 en vaarkaarten via de Stentec Software Installeer heeft geïnstalleerd. De software is in dat geval al geactiveerd

Wanneer u na een nieuwe WinGPS 5-installatie het programma opstart dient u het programma eerst te activeren. U kunt uw licentie op maximaal 3 apparaten activeren.

• Start eerst uw versie van WinGPS 5 op
  • U krijgt nu de melding dat de software niet geactiveerd is. Klik op WinGPS 5 activeren
  • Selecteer de te activeren software en klik op Activeer
  • Windows vraagt nu om toestemming, klik op Ja
  • In het volgende scherm kiest u Activeren via internet en klik op Volgende
  • Kies nu Ik heb reeds een Stentec account, klik op Volgende en log in met uw Stentec-account.
  • Het programma wordt nu geactiveerd. Vervolgens krijgt u een overzicht van deze activatie te zien. U kunt nu verder gaan door op OK te klikken

WinGPS 5 is nu geactiveerd en klaar voor gebruik