Vaarkaarten installeren in WinGPS Marine voor Android

DKW-vaarkaarten die u in onze webshop heeft aangeschaft kunt u gemakkelijk downloaden in de WinGPS Marine voor Android app.

In WinGPS Marine voor Android:

• Open het menu door op de menu-knop linksboven in te tikken:
  • Tik op 'Kaartbeheer'
  • Veeg de pagina die nu in beeld komt naar rechts, zodat u op de pagina 'Downloadoverzicht' komt. Bovenin het scherm ziet u op welke pagina u bent
  • U ziet nu de beschikbare vaarkaarten uit uw Stentec-account. Selecteer de gewenste kaarten(sets) door de kaartnaam aan te tikken. Geselecteerde kaarten worden wit