TeamViewer installeren

In bepaalde gevallen kunnen wij u ondersteunen via TeamViewer. Dankzij deze software kunnen wij met uw toestemming meekijken op uw PC of laptop en deze ook op afstand besturen. Zo kunnen wij u helpen met het instellen van uw software of op afstand uitleg geven.

Wilt u graag dat wij met u meekijken via TeamViewer tijdens een telefoongesprek? Wij verzoeken u dan vriendelijk om voordat u belt alvast TeamViewer te installeren door de onderstaande stappen te volgen.

TeamViewer downloaden vanuit WinGPS 5 (recente versies)
  • Ga in de balk boven in WinGPS 5 naar Help > Hulp op afstand via TeamViewer
  • Er opent nu een internetpagina waarop TeamViewer direct begint te downloaden
  • Open het gedownloade bestand. De bestandsnaam begint met 'TeamViewerQS'
  • Windows vraagt om toestemming. Klik op Ja om verder te gaan
  • Er wordt nu een blauw schermpje geopend met de titel 'Stentec Support'

TeamViewer is nu gereed voor verbinding.

TeamViewer downloaden via uw internetbrowser
  • Ga via deze link naar de website van TeamViewer en klik op TeamViewer downloaden
  • Open het gedownloade bestand 'TeamViewer_Setup.exe' en kiest tijdens de installatie voor Privégebruik
  • Na de installatie start TeamViewer automatisch op

Wanneer u het schermpje met Uw ID en het Wachtwoord te zien krijgt is TeamViewer gereed voor verbinding.