DKW Manager downloaden en installeren

Met ons programma 'DKW Manager' voor Windows kunt u digitale vaarkaarten installeren en bijwerken. Doorloop de volgende stappen om DKW Manager te downloaden en te installeren. Gebruikt u WinGPS op Android of iOS? Dan heeft u de DKW Manager niet nodig.

• Download DKW Manager via deze link: DKW Manager setup downloaden
  • Open het gedownloade bestand 'dkwmanagersetup.exe'. Windows vraagt nu om toestemming. Klik op Ja om verder te gaan
  • Kies uw gewenste taal voor de installatie en klik op OK
  • Bij de volgende 3 schermen kunt u gewoon op 'Volgende' klikken
  • Klik nu op Installeren om de installatie te starten
  • Na installatie klikt u op Voltooien om de installatie af te ronden

Problemen bij het openen van het installatiebestand:
Sommige Windows-installaties geven bij het installeren van nieuwe software-versies de melding 'Uw PC wordt beschermd' wat de installatie verhindert:

Om dit te voorkomen klikt u met de rechtermuisknop op het installatiebestand (dkwmanagersetup.exe) en vervolgens op Eigenschappen. Er verschijnt nu een nieuw schermpje in beeld waarin u onderin de optie Blokkering opheffen kunt aanvinken. Klik daarna op Ok en open het installatiebestand nogmaals om de installatie van de nieuwe DKW Manager te starten: