Contact met de helpdesk

In bepaalde gevallen kunnen wij u ondersteunen via TeamViewer. Dankzij deze software kunnen wij met uw toestemming meekijken op uw PC of laptop en deze ook op afstand besturen. Zo kunnen wij u helpen met het instellen van uw software of op afstand uitleg geven.

Wilt u graag dat wij met u meekijken via TeamViewer tijdens een telefoongesprek? Wij verzoeken u dan vriendelijk om voordat u belt alvast TeamViewer te installeren door de onderstaande stappen te volgen.

TeamViewer downloaden vanuit WinGPS 5 (recente versies)
  • Ga in de balk boven in WinGPS 5 naar Help > Hulp op afstand via TeamViewer
  • Er opent nu een internetpagina waarop TeamViewer direct begint te downloaden
  • Open het gedownloade bestand. De bestandsnaam begint met 'TeamViewerQS'
  • Windows vraagt om toestemming. Klik op Ja om verder te gaan
  • Er wordt nu een blauw schermpje geopend met de titel 'Stentec Support'

TeamViewer is nu gereed voor verbinding.

TeamViewer downloaden via uw internetbrowser
  • Ga via deze link naar de website van TeamViewer en klik op TeamViewer downloaden
  • Open het gedownloade bestand 'TeamViewer_Setup.exe' en kiest tijdens de installatie voor Privégebruik
  • Na de installatie start TeamViewer automatisch op

Wanneer u het schermpje met Uw ID en het Wachtwoord te zien krijgt is TeamViewer gereed voor verbinding.

Was deze uitleg behulpzaam?
0

Wanneer uw versie van WinGPS 5 regelmatig crasht tijdens het gebruik wordt er vaak automatisch een error-log of error-report aangemaakt. Dit document beschrijft de oorzaak van het probleem en bevat gedetailleerde informatie over uw computersysteem. Het error-log is erg nuttig bij verhelpen van problemen.

WinGPS 5 geeft u de mogelijkheid om, na het crashen van het programma, direct via e-mail het error-log naar ons te verzenden. Zo blijven wij op de hoogte van eventuele problemen en kunnen wij snel ingrijpen wanneer dit nodig is. Wanneer uw WinGPS vaak crasht kunt u het error-log het beste even mailen naar helpdesk@stentec.com met een omschrijving van het probleem. Onze medewerkers zullen het probleem dan onderzoeken.

U kunt het error-log vinden op de onderstaande locatie in Windows. Wellicht moet u eerst de door Windows verborgen mappen weergeven. volg hiervoor de volgende instructie.

Verborgen mappen weergeven in Windows 10
  • Open Windows verkenner
  • Klik bovenin Windows verkenner op Beeld
  • Klik nu op Verborgen items weergeven
  • Het kan zijn dat u bovenstaande optie pas ziet wanneer u eerst op Weergeven/verbergen klikt.

Navigeer via Windows naar de onderstaande locatie om het error-log te vinden:

C:\ProgramData\Stentec\WinGPS\5 Pro\WinGPS5Pro.errlog

De map '5 Pro' is afhankelijk van uw versie van WinGPS en kan bijvoorbeeld ook '5 Navigator' heten.