Wat zijn de mogelijkheden van WinGPS op iOS?

Onze app WinGPS Marine voor iOS is in 2019 uitgebracht en is gratis te downloaden en te gebruiken. De functionaliteit van deze nieuwe app is nog relatief beperkt. Wij werken hard aan nieuwe functies en een uitgebreide, betaalde, versie van WinGPS Marine voor iOS.

Momenteel kunt u in onze gratis iOS-app:
  • Uw digitale vaarkaarten (vanaf de 2018-edities) inladen
  • Actuele dieptes, betonning en overige watersportinformatie bekijken op de vaarkaart
  • Positiebepaling middels GPS, via de interne GPS-antenne of met een Bluetooth GPS-ontvanger
  • Een navigatiewaypoint plaatsen en hier naartoe varen met behulp van de koerslijn, de Course to Steer en de Distance to Go.
  • Afstandscirkels rondom uw locatie plaatsen. Kies zelf het aantal circkels en de afstand tussen de cirkels.
  • Uw gevaren traject op de kaart bekijken