WinGPS 5 configureren naar uw situatie

U kunt een gemiddelde wachttijd voor bruggen en sluizen opgeven. Deze tijden worden gebruikt bij het plannen van een route.

Ga in WinGPS 5 naar Bestand > Eigenschappen > Planner om deze tijden te wijzigen.

Was deze uitleg behulpzaam?
0

WinGPS 5 gebruikt de afmetingen van uw schip om te bepalen op welke vaarwegen u wel en niet mag varen. Hierbij wordt gekeken naar de toegestane afmetingen van de vaarweg en de hoogte en wijdte van (vaste en beweegbare) bruggen en sluizen. Ook kunt u verschillende snelheden en brandstofverbruik invoeren. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoe lang u over een uitgestippelde route gaat doen en wat de brandstofkosten zijn.

Ga in WinGPS 5 naar Bestand > Eigenschappen > Schip om deze instellingen aan te passen.