Tips voor gebruik van een SD-kaart met WinGPS Marine.

1. Update WinGPS Marine naar de nieuwste versie vanuit de Google Playstore.
  2. Start WinGPS Marine opnieuw op.
  3. Kies 'Ja' zodra WinGPS Marine u vraagt of u gebruik wilt maken van uw SD-kaart.* (Afbeelding 1)
  4. Klik op 'OK' in het volgende scherm. (Afbeelding 2)
  5. Selecteer uw SD-kaart uit het linker menu.** (Afbeelding 3)
  6. Klik op 'SD-kaart selecteren' onderaan op het scherm.

Als u bovenstaande stappen heeft uitgevoerd zullen alle kaarten gekopieerd worden naar uw SD-kaart. Zodra dit is afgerond zullen de originele bestanden nog op uw interne opslag staan, deze kunt u verwijderen door vanuit uw interne opslag de map 'DKW2' te verwijderen.

*Kiest u hier voor 'Nee' kunt u te allen tijde de optie alsnog aanzetten via 'Menu - Instellingen - Geavanceerd'. (Afbeelding 4)

**Bij sommige apparaten is de lijst met opslagapparaten niet direct zichtbaar. Klik op het menu-icoontje (linksboven) of de menu-knop van uw apparaat zelf om deze zichtbaar te maken (Afbeelding 5). N.B. Staat uw SD-kaart niet in de lijst, dan klikt u op de drie stipjes rechtsboven in het scherm en selecteerd u 'SD-kaart weergeven'.

Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4 Afbeelding 5

Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.

SD-kaart activeren voor Android 4

1. Update WinGPS Marine naar de nieuwste versie vanuit de Google Playstore.
  2. Start WinGPS Marine opnieuw op.
  3. Ga naar Kaartbeheer, klik op een kaart die u wilt downloaden en klik daarna op 'download' rechtsboven.
  4. Kies 'Ja' zodra WinGPS Marine u vraagt of u gebruik wilt maken van uw SD-kaart.* (Afbeelding 1)

*Kiest u hier voor 'Nee', dan kunt u te allen tijde de optie alsnog aanzetten via 'Menu - Instellingen - Geavanceerd'. (Afbeelding 4)

Als u bovenstaande stappen heeft uitgevoerd zullen alle kaarten gekopieerd worden naar uw SD-kaart.

Let op: bovenstaande stappen voor het gebruik van de SD-Kaart in WinGPS Marine zijn enkel geschikt voor gebruikers met Android 4.

N.B. Ondervindt u, na het volgen van bovenstaande stappen, alsnog problemen met het beschikbaar maken van uw SD-kaart, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk via helpdesk@stentec.com.