Tips voor het installeren van kaarten
op een Windows-laptop of boord-PC zonder internet

Benodigdheden:

• USB-stick
  • Een laptop of PC met internetverbinding

Klaarmaken back-up USB-stick

1. Download onze Software installer via deze link.
  2. Daarna start u de setup en opent u het programma.
  3. Kies hier voor ‘Maak back-up’ en vul bij de volgende stap uw account in.
  4. Bij de volgende stap geeft u de bestandslocatie aan, oftewel : hier selecteert u de USB-stick, zodat de bestanden worden opgeslagen op de USB-stick.
  5. Daarna vinkt u de programma’s en kaarten aan die u op de USB-stick wilt hebben.
  6. Let op dat u ook de DKW Manager aanvinkt, zodat u op de PC zonder internet altijd de laatste versie van de DKW Manager heeft.

7. Bij de volgende stap kiest u voor de tweede optie ‘Maak backup voor een andere computer’.
  8. Hier vult u de hardwaresleutel in van die andere computer. Deze hardwaresleutel kunt u terugvinden in WinGPS, bij ‘help’ en dan bij ‘over’.
  9. Heeft u deze hardwaresleutel niet? Dan kiest u voor de onderste optie en heeft u aan boord nog even internet nodig om de producten te activeren, of u belt dan even naar ons voor een activatiecode.

Bij de volgende stap wordt alles voor u klaar gemaakt op de USB-stick. Als dit klaar is, neemt u de USB-stick mee naar de andere computer en stopt hem in een USB-poort.

Installeren vanaf back-up USB-stick

1. Open de Stentec Installer vanaf de USB-stick en kies 'Installeer vanuit backup'.
  2. Kies voor 'Installeren vanuit gevonden backup'. Indien dit niet beschikbaar is klikt u op ‘bladeren’ en selecteert u de USB-stick.
  3. Bij de volgende stap ziet u alle bestanden staan en vinkt u aan wat u wilt installeren op deze computer.
  4. Bij de laatste stap wordt er gevraagd waar u de bestanden wilt installeren op de computer.
  5. Indien u geen problemen heeft met ruimte op de computer, kunt u hier het beste gewoon de standaard map aanhouden.

Nadat alles is geïnstalleerd, opent u WinGPS en staan de kaarten daar in klaar voor gebruik.