PB to activate sail simulator 2010

PB to activate sail simulator 2010

Postby goldensail » Thu 16 Sep 2010 - 09:53

Hi from Paris,

We just bought the simulator but now,

we cannot activate it, even by internet (license code provided).

How to proceed efficiently?

Regards,
Jo
goldensail
 
Posts: 4
Joined: Thu 16 Sep 2010 - 09:41

Re: PB to activate sail simulator 2010

Postby goldensail » Thu 16 Sep 2010 - 21:30

Gentlemen,

l'm still trying to activate my sail simulator 2010,
To activate it, I have to provide a hardeware key plus a license code.

Inside the box of DVD, I find 2 numbers.
One in a big size (12 char alpha num), the other one is in smale size (4 char num)

What is what ?
Where is the license code ?
where is the hardware code ?

Thanks for helping,
Regards
Jo
goldensail
 
Posts: 4
Joined: Thu 16 Sep 2010 - 09:41

Re: PB to activate sail simulator 2010

Postby goldensail » Fri 17 Sep 2010 - 08:38

PB solved
goldensail
 
Posts: 4
Joined: Thu 16 Sep 2010 - 09:41

Re: PB to activate sail simulator 2010

Postby patrick » Fri 15 Jul 2011 - 19:40

Hi there from SA,
I bought sail simulator 2010 version 5.1.7.2 but am unable to play in multiplayer mode on internet. It keeps on telling me to update which I have done but it still tells me that a new server needs to be downloaded.
Please can you help me :?:
patrick
 
Posts: 1
Joined: Fri 15 Jul 2011 - 19:16


Return to Sail Simulator 5 - General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron